Norizs

Norizs

Monday, August 30, 2010

"LUAHAN HATI.....MALAM SEPI""AKU PERCAYAH....SUATU MASA NANTI SANG SURIA AKAN MENYINARKAN JUGA...CAHAYA YANG DI HARAPKAN... WALAUPUN SINAR ITU CUKUP HANYA UNTUK MENERANGI JALAN-JALAN YANG SUKAR AKU LALUI....." INDAH KATA-KATA INI..NORIZS TERINGAT KISAH LALU...BUKANLAH MUDAH MELALUINYA..
kEJAYAAN MEMANG INDAH UNTUK DI BAYANGKAN....TETAPI KESULITAN DAN KESUKARAN MENDAPATKANNYA HANYA TUHAN YANG TAHU...SEJUTA RASA HATI DI TERJEMAHKAN MENJADI KATA-KATA TAKKAN MAMPU MEMBAYANGKAN PERASAAN INI... TAPI CUKUPLAH UNTUK DI KONGSIKAN ...TIADA YANG MUDAH DALAM MENCARI SESUATU YANG KITA INGINKAN DALAM HIDUP.... DAN TAKKAN GAGAL KITA MENDAPAT SUATU KEJAYAAN KALAU DIIRINGGI DOA-DOA SETIAP ORG KEPADA KITA, DAN KESABARAN BERSAMA DOA ADALAH KUNCI SEGALA KEJAYAAN SETELAH PENAT LELA KITA MELAKUKANNYA...."
"NORIZS HARAP...KEHADIRAN NORIZS KINI DAN KELAK NANTI DI TERIMA SEMUA ORANG...BAIK DAN BURUK..ANDA SEMUA ADALAH CERMIN DIRI SESEORANG PENGHIBUR....TANPA PEMINAT TIADA MAKNA NORIZS DI DALAM INDUSTRI SENI INI...ANDA SEMUALAH KUNCI KEJAYAAN SAYA....SELAMAT MALAM!

No comments: