Norizs

Norizs

Sunday, June 27, 2010

27/6/2010 ~ hati yang di duga~



Bila norizs buka jak laptop ingat Fb....Ingat Blog Norizs fan club....walaupun mlm nie hati sanggat2 sedih.....kalau sakit jari tu terkena pisau...sakit lagi hati ni norizs terasa hingga tanggisan pun tak bisa memadamkan rasa sakit.... Mengapa di antara manusia ada yang bersikap mementingkan diri tanpa menilai kesusahan org lain.... rasa pening kalau nak ingat...tapi norizs tetap tabahkan hati utk kerjaya yg sudah norizs pilih..kerana sekali melangkah norizs takkan patah balik..... inilah dugaan Allah s.w.t pada norizs berhadapan kesulitan dan dugaan... apabila manusia di timpah kesulitan pasti ingat betapa sukarnya berdiri tanpa pertolongan tuhan...kadangkala manusia juga sering lupa apabila kesenangan melingkari hidupnya..tuhan sering di lupakan... bila jadi kesulitan sgt2 sukar dalam hidup..barulah kesal...dan kekesalan itu melahirkan taubat..... kegagalan kejayaan memang asam garam manusia di dunia sementara masih hidup.... tiada manusia sempurna sepertinya malaikat...
Norizs tak tahu kenapa tiba2 topik nie dalam akal dan minda utk di kongsikan pada kamu semua... setiap kali norizs rasa nak type blog nie...Norizs terbayang semua yg menyokong norizs dan norizs semakin sayangkan kerjaya norizs walaupun rasa pahit dan sukar tapi norizs yakin tuhan akan bantu setiap kesulitan itu....dan norizs takkan seekali mengalah...walaupun sukar manapun dugaan ini, Norizs tinggalkan semua yang norizs terpaksa tinggalkan utk kerjaya ini... dan demi mummy...yang tak perna berhenti bagi keyakinan dengan apa norizs cuba hasilkan... bukan kemasyuran yang norizs cari mahupun kekayaan wang... tapi cukuplah rasanya kalau norizs dapat membuat semua tersenyum lebih2 lagi mummy...dan norizs mahu kamu semua dapat merasakan norizs selalu ada di hati...u all...sebab tu norizs takkan putus asah... norizs tahu tiada yang senang dalam dunia ni...tapi tanpa u all juga norizs takkan berjaya.....mudah2an segala kerja pembikinan album segera berhasil... salam sayang utk kamu semua...slm..bye

Monday, June 21, 2010

ROCK CLIMBING "NORIZS'

Percubaan pertama kali Norizs mencuba utk mendaki wall ...tapi akhirnya gagal ke puncak wall..utk wall yg kedua dan ketiga.... Norizs membuat aktiviti climbing di KK Adventure yg terletak di kg.beringges jalan menuju papar dari kk. Utk peminat norizs...disini norizs da create videoklip semasa norizs dengan ina (my P.A ) membuat aktiviti...Semoga semua terhibur...byk pengajaran dan pengalaman buat norizs semasa menjalankan aktiviti climbing...tersebut.
"Dont GiveUp .....!" :)

Klik:-

video

Norizs joging di pantai beringges..




16,6,2010
(edit semula Artikel lepas )

Hari ini tiada byk yg nak di ceritakan....cuma sedikit kegembiraan semasa joging ptg...bersama P.A (ina), sambil joging kami merakam video utk di upload ke facebook..Line digi tak bagus lepas tu produser call secara tiba2 dan norizs nyatakan perkara sebenar..tetap juga kena marah. its ok! kerana norizs sentiasa Cool walau kena marah. tapi memang line Digi tak bagus tu time. sepanjang joging kami sempat juga minum airkelapa tepi pantai .... seronok mandi selepas joging..utk kebaikan stamina juga. itu pesan kak nadia kalau nak suara mantap dan ada tenaga kena rajin berjoging....esok maybe kami akan mencuba aktiviti lasak sikit...seperti climbing wall... dekat area beringges nie juga...perkampungan beringges bukan setakat perkampungan biasa, disini ada beringges beach resourt, ada tempat nak tungang kuda, aktiviti lasak seperti climb.wall, dan byk lagi...so u all kena datang sabah bagi yg jauh...dan datang ke beringges sini..kerana sini ada penginapan..yang cukup indah kerana berdekatan sgt dgn pantai. ok sampai sini ja utk hari ini...

salam sayang utk semua... :)


video

Kata2 dari hati ke hati :)


Salam semua rakan2 yg masih setia mengikuti perkembangan Norizs, Sorry sgt2 kerana Blog Norizs fan club sebelum nie da tak dapat norizs teruskan di atas masalah teknikal yang tak terduga...so Norizs create semula Blog utk peminat2 norizs agar tak sepi setiap hari/minggu/bulanan akan norizs cuba coret dan upload segala perkembangan norizs utk tatapan peminat2 setia. thanks so much sebab tak jemu menantikan yg terbaik dari norizs. insyaallah segala impian kita semua akan terlaksana....walaupun coretan tatapan perkembangan yang terdelete dlm blog sebelum ni ...tak dapat di edit lagi....tapi norizs akan buat semula ke dalam blog ini...so harap2 u all berpuas hati di atas hasil kerja kreatif norizs yang tak seberapa ini..di masa akan datang norizs akan upgrade bg cantik dari masa ke semasa...hanya utk u all :)

Salam sayang dari Norizs 2 u All!