Norizs

Norizs

Thursday, October 7, 2010

Norizs di windbel "sambut aidifitri dgn utara fm n jebat" makan steam boat..


Salam 1 malaysia semua, dan salam sayang Rindu buat semua rakan2, dan NR fans ( Norizs Rizs)...rasanya sudah lama Norizs tak create blog nie...mesti u all tertunggu album "Dia wanita" norizs...sekarang untuk pengetahuan u all kami sedang atur beberapa pihak untuk memberi kerjasama kepada NR production....memberi beberapa support agar senang kami membuat kerja2 kami untuk persediaan pentas dll. Berkemungkinan kami akan buat secara open show....
insyaallah harap tiada apa-apa halangan...dan semua berjalan lancar. dan semasa seminggu nie kami sedang menunggu proses penapisan utk Vcd album...mengambil masa seminggu lagi..
memang bukan mudah menghasilkan sebuah Album pertama mana lagi ia merupakan Vedioklip dan memerlukan beberapa prosuder penting seperti Finaz, dan berbagai2 lagi perkara kami kena lalui...syukurlah tiada masalah sepanjang proses tersebut cuma tunggu masa saja. Kalau sudah selesai perkara2 urusan Norizs and krew berkenaan album dan penjualan....Norizs akan pastikan NR Productions akan mengaktifkan NorizsfanClub utk menganjurkan beberapa aktiviti berguna..dan kami akan berusaha bergabung dengan agensi2 lain serta artis2 jemputan khas... bagi memeriahkan lagi acara2.

Emmmm...gambar yang norizs upload disini adalah gambar semasa norizs menghadirkan diri bersama anak buah norizs "anum". di sebuah acara pogram bersama utara Fm dan jebat...sempena aidilfitri..tema pun pakai baju raya....:) seronok ...time tu..
kami orang makan steam boat ramai2...bagi mengeratkan lagi silaturrahim...tak kira lah apa bangsa apa agama..dari mana semua macam famili....

dan kalau u all nak tahu lebih lanjut....nantikan cerita terbaru dari norizs di blog ini di masa akan datang..:) salam rindu sayang yang tak terhingga untuk u all yang sporting tunggu album dan kemunculan norizs di pentas....sabar ya....pasti akan buat yang terbaik ...doa kalian amat bermakna buat norizs & krew...Luv u all salam bye:)

No comments: